Εντατικές εργασίες συντήρησης στα σχολεία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού
Κοινωνία

Εντατικές εργασίες συντήρησης στα σχολεία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Με εντατικούς ρυθμούς πραγματοποιούνται οι εργασίες συντήρησης στα σχολεία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, ενώ παράλληλα γίνονται ενέργειες -όπως υποστηρίζει η δημοτική αρχή- για την εξασφάλιση στέγης, ώστε κατά το σχολικό έτος 2020-21 να εφαρμοστεί το πρόγραμμα της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα:

  • Διαμορφώθηκε το ιδιόκτητο κτήριο επί της οδού Αναστάσεως 92, ώστε τον Σεπτέμβριο να υποδεχτεί νήπια και προνήπια. 
  • Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του προαυλίου χώρου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου, με την επίστρωση συνθετικού τάπητα και τη διαμόρφωση γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ, μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ».
  • Πραγματοποιούνται εργασίες χρωματισμού και εργασίες στους χώρους υγιεινής στο σχολικό συγκρότημα των 2ου-3ου Δημοτικών Σχολείων Παπάγου.
  • Σε εξέλιξη βρίσκεται η ανακατασκευή του προαύλιου χώρου στο σχολικό συγκρότημα που στεγάζονται τα 2ο και το 3ο Δημοτικά Σχολεία Χολαργού, μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ».
  • Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες χρωματισμού στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού.
  • Στο 1ο Γυμνάσιο Χολαργού δημιουργήθηκε νέο γήπεδο μπάσκετ, βάφτηκαν οι θύρες και το κλιμακοστάσιο θυρών, καθώς και πραγματοποιήθηκαν εργασίες στους χώρους υγιεινής. 

«Παρότι βρισκόμαστε σε μήνα διακοπών, οι εργασίες δεν σταματούν, όπως και οι υπηρεσίες του Δήμου μας, προκειμένου τα σχολεία να είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές μας τον Σεπτέμβριο» καταλήγει η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet