Ευκαιρία για άσκηση στην πρακτική της Hatha Yoga σε Χολαργό και Ψυχικό
Επιχειρήσεις – Αγορά

Ευκαιρία για άσκηση στην πρακτική της Hatha Yoga σε Χολαργό και Ψυχικό

Στον χώρο του Α.Σ. Αετός (Λ. Μεσογείων 269 – Σταθμός Μετρό Χολαργός) και στη Neda Yoga Shala (Αγ. Γεωργίου & Κανάρη 1, Νέο Ψυχικό) η Έφη Ψιαχούλια, Hatha Yoga Instructor, Thai Massage therapist, μας προσκαλεί για τη φθινοπωρινή πρακτική μας.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της, θα μας βοηθήσει να προσεγγίσουμε τη Yoga σαν ένα «εργαλείο» για να προσεγγίσουμε τον εαυτό μας και τον κόσμο, απελευθερωμένοι από τις συνήθεις φόρμες. Επιτρέποντας στο σώμα να βιώνει την άσκηση σαν έρευνα για κάτι νέο κάθε φορά, η προσέγγιση αυτή θα κάνει την πρακτική μας διαρκώς ενδιαφέρουσα.

Οι συναντήσεις γίνονται:

  • Δευτέρα και Τετάρτη 12:00 – 13:45 & Τρίτη και Πέμπτη 09:30 – 11:00 στον Χολαργό.
  • Δευτέρα και Τετάρτη 9;30 – 11:00 στο Νέο Ψυχικό.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορούμε να επικοινωνούμε στον τηλ. αριθμό 6937 808752 ή στο e-mail [email protected]

Στον χώρο του Α.Σ. Αετός  διδάσκονται και Παραδοσιακές Κινέζικες Μαχητικές Τέχνες (Traditional Chinese Martial Arts – T.C.M.A.).

Επίσης, λειτουργούν τμήματα για εξάσκηση στα παραδοσιακά στιλ του «Αετού» (Eagle Claw Kung Fu) και της «Εσωτερικής Οικογένειας» (Internal Family Boxing) Xing Yi, Tai Ji, Ba Gua,
καθώς και αγωνιστικά τμήματα για Κινέζικη Πάλη (Beijing Style Shuai Jiao) και Sanda (Full Contact).

.
Ποια είναι η Έφη Ψιαχούλια

Η Έφη Ψιαχούλια ξεκίνησε να ασχολείται με τη Yoga το 2003, παράλληλα με τις σπουδές της στην αρχιτεκτονική και τη μουσική. Από τότε έχει μαθητεύσει πλάι σε διάφορους δασκάλους στην Ελλάδα, το Μεξικό και την Ινδία.

Μετά από χρόνια μαθητείας και προσωπικής πρακτικής, αποφάσισε να εμβαθύνει και στη διδασκαλία της Yoga και έτσι να μοιραστεί και με άλλους αυτά που ένιωσε ότι θα τη συνοδεύουν σε όλη της τη ζωή.

Η Yoga και η μουσική (kora, ινδική tabla και ινδικό τραγούδι) είναι οι κύριες ασχολίες της τα τελευταία χρόνια.

Ξεκίνησε να διδάσκει Yoga στο κέντρο Yoga, Casa Luz στο San Cristobal de las Casas το 2011 και από τότε παραδίδει μαθήματα τόσο στο Μεξικό όσο και στην Ελλάδα.

Στοιχεία από την εκπαίδευσή της: 

  • Συστηματική φοίτηση με την Dr Srimati Kundidevi Vaidy a (Ayurvedic doctor) σε διάφορα συστήματα (KUNDALINI, ASHTANGA, IYENGAR), San Cristobal se las Casas,  Mexico.
  • Σεμινάρια ashtanga yoga, με τον Marceau Baptiste, San Cristobal de las Casas, Μεξικό.
  • Certificate Course in Yogic Practices for Better Living/BENARΑS HINDU UNIVERSITY, Varanasi, India.
  • 200 hrs Hatha Bhakti Yoga Teacher Training Course/VALLALAR SAMARSA SUTTHA SANMARGA SATHYA SANGAM, με τη Maria Fernanda Sanchez στο San Cristobal de las Casas, Μεξικό.
  • RYS200 Teachers Training Course at the Pravana Yogadhama Trust, in Mysore, India.
  • Σεμινάρια με τον Sharat Arora, Himalayan Iyengar Yoga Center, Dharamkot, India.
  • Πρακτική με τον Alessantro Ortona, στην Αθήνα.
  • Παρακολουθεί σεμινάρια με την Diane Long, από όπου και εμπνεύστηκε από τη διδασκαλίας της Vanda Scaravelli. Στην ίδια κατεύθυνση έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με την Paddy McGrath.
  • Παρακολουθεί το «Τeachers mentoring program», του Leo Peppas (focued in embodied anatomy).
  • Έχει εκπαιδευτεί στη θεραπευτική πρακτική του Thai massage, στο flow studio, με την Ελευθερία Μαντζώρου. Εξασκεί τις τεχνικές Gua sha, Moxa και cup ping.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet