Ηλ. Αποστολόπουλος: Ψωνίζουμε με ασφάλεια από τις επιχειρήσεις σε Παπάγο και Χολαργό
Επιχειρήσεις – Αγορά

Ηλ. Αποστολόπουλος: Ψωνίζουμε με ασφάλεια από τις επιχειρήσεις σε Παπάγο και Χολαργό

Στην τοπική αγορά του Δήμου Παπάγου-Χολαργού βρέθηκε αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), στο πλαίσιο της δράσης του ΕΕΑ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και με την αρωγή των Δήμων, για τη συμβολική διανομή υγειονομικού και ενημερωτικού υλικού με σκοπό τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την ευαισθητοποίηση για τη συνέχιση τήρησης των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Το εμπορικό κέντρο του Χολαργού και τις εμπορικές γειτονιές του Δήμου επισκέφθηκαν ο πρόεδρος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρέντζελος, το μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του ΕΕΑ και πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και της ΠΟΕΣΕ, κ. Γιώργος Καββαθάς και το μέλος του Δ.Σ. του ΕΕΑ κ. Δημήτρης Παπαγιαννόπουλος, μαζί με την αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, κ. Λουκία Κεφαλογιάννη, τον δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού, κ. Ηλία Αποστολόπουλο και την αντιδήμαρχο Παιδείας, Νεολαίας & Προώθησης της Απασχόλησης, κ. Μαρία Μουντάκη-Αθανασάκου.

Κατά τη διάρκεια της μίνι περιοδείας, συνομίλησαν με καταστηματάρχες και υπαλλήλους, ενώ μοίρασαν συμβολικά μάσκες, αντισηπτικά και ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με σωστή εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων, επισημαίνει η διοίκηση.

«Επισκεφθήκαμε σήμερα, με τον Εμπορικό Σύλλογο και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, το εμπορικό κέντρο Χολαργού και τις εμπορικές γειτονιές στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού για να πιάσουμε τον παλμό της αγοράς, για να δούμε τις απόψεις των καταστηματαρχών, να συνομιλήσουμε μαζί τους. Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο, στηρίζει την τοπική αγορά, βοηθά και ενισχύει τις αγορές και θέλω να πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα. Θέλω να πιστεύω και πολύ σύντομα θα ξεπεράσουμε τον κορωνοϊό και θα επανέλθουμε σε μία κανονικότητα» δήλωσε ο κ. Αποστολόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet