Να στηρίξουν την τοπική αγορά ζητά από τους πολίτες ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού
ired.gr
Επιχειρήσεις – Αγορά

Να στηρίξουν την τοπική αγορά ζητά από τους πολίτες ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού

Ξεκίνησε, σήμερα 5 Απριλίου, η επαναλειτουργία των καταστημάτων του λιανεμπορίου, με την αποστολή γραπτού μηνύματος (SMS) στον πενταψήφιο αριθμό 13032 και χρονικό περιορισμό τριών ωρών για τις αγορές και την επιστροφή στο σπίτι και με την τήρηση όλων των μέτρων που προβλέπονται στα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, προκειμένου να είναι ασφαλείς οι εργαζόμενοι και οι πελάτες, όπως η δημοτική αρχή Παπάγου-Χολαργού.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, επιτρέπεται η πώληση εκτός καταστήματος με ραντεβού, με το λεγόμενο click away και η πώληση εντός καταστήματος πάλι με ραντεβού, click in shop, ενώ εντός του καταστήματος, θα επιτρέπεται ένας πελάτης ανά 25 τετραγωνικά μέτρα.

Εν συνεχεία, η διοίκηση του Δήμου σημειώνει τα εξής:

Στις δύσκολες στιγμές που διανύουμε, ο επιχειρηματικός κόσμος βιώνει μια μεγάλη κρίση και τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να στηρίξουμε όλοι τα καταστήματα της πόλης μας, τις επιχειρήσεις της γειτονιάς μας.

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, ας δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας προς τους ανθρώπους που ζουν, παράγουν και προσφέρουν στον τόπο μας.

Ας κάνουμε τις αγορές μας από τα καταστήματα της πόλης μας, που πραγματικά έχουν τα πάντα, βοηθώντας τις επιχειρήσεις του Δήμου μας να παραμείνουν «ζωντανές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet