Οι επιχειρηματίες του Δήμου Παπάγου – Χολαργού γνώρισαν το Cityhub
Επιχειρήσεις – Αγορά

Οι επιχειρηματίες του Δήμου Παπάγου – Χολαργού γνώρισαν το Cityhub

Η αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Οικονομικής Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη Δήμου Παπάγου – Χολαργού, Άννα-Μαρία Τσικρικώνη, παρουσίασε την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 στους επιχειρηματίες της περιοχής τη νέα ψηφιακή εφαρμογή του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Πρόκειται για τον Οδηγό Πόλης ή αλλιώς Cityhub, ένα νέο σημαντικό εργαλείο που λειτουργεί τόσο προς όφελος των πολιτών, όσο και των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων. Μέσω της εφαρμογής όλοι μπορούν να προβάλουν δωρεάν και με απλό τρόπο τις επιχειρήσεις τους και συνολικότερα τη δραστηριότητά τους.

Παράλληλα, οι επισκέπτες του Οδηγού Πόλης μπορούν να έχουν μια πλήρη εικόνα για ό,τι αναζητούν ανά κατηγορίες και ανά τομείς ενδιαφέροντος, όπως για παράδειγμα τις δημοτικές υπηρεσίες, την ψυχαγωγία, την άθληση, την τοπική αγορά και πολλά άλλα.

Η διοίκηση του Δήμου επισημαίνει σχετικά:

Ελπίζουμε οι πολίτες να αγκαλιάσουν την πρωτοβουλία αυτήν και σας καλούμε όλους να επισκεφθείτε τη σελίδα www.cityhub.gr και να περιπλανηθείτε στις πρωτοπόρες ψηφιακές δυνατότητες που προσφέρει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet