Πρόγραμμα στήριξης επιχειρήσεων από το τμήμα βόλεϊ του Α.Σ. Παπάγου και την εταιρεία «Sports Magazine»
ired.gr
Επιχειρήσεις – Αγορά

Πρόγραμμα στήριξης επιχειρήσεων από το τμήμα βόλεϊ του Α.Σ. Παπάγου και την εταιρεία «Sports Magazine»

Από την 1η Σεπτεμβρίου η εταιρεία «Sports Magazine» σε συνεργασία με το τμήμα βόλεϊ του Α.Σ. Παπάγου δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις της περιοχής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, αλλά και των γειτονικών περιοχών, να συμμετέχουν στο πρόγραμμα στήριξης.

Μέσω του προγράμματος στήριξης κάθε επιχείρηση κερδίζει ηλεκτρονική κι έντυπη προβολή, καθώς και δωρεάν πακέτα παροχών για την εξοικονόμηση χρημάτων τους. Κάθε συμμετέχουσα επιχείρηση αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση για ένα CHEVROLET SPARK 1000cc, που θα γίνει την Τρίτη 27 Ιουλίου 2021.

Με αφορμή τη διοργάνωση του προγράμματος στήριξης, η εταιρεία επισημαίνει:

«Πρόκειται για μία κίνηση στήριξης των τοπικών κοινωνιών, προκειμένου να ανακουφιστούν από τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία, τόσο στον οικονομικό τομέα, άλλα και στον αθλητισμό.

»Ήδη πολλές επιχειρήσεις από διαφορετικές περιοχές, σε όλη την Ελλάδα, έχουν επωφεληθεί από τις παροχές της “Sports Magazine”, ενισχύοντας τις τοπικές κοινωνίες. Σκοπός της “Sports Magazine” είναι κάτι τέτοιο να γίνει και για το Δήμο Παπάγου – Χολαργού και τις γύρω περιοχές».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στον τηλ. αριθμό: 69 56703003 και στο email: [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet