Κακοκαιρία «Ελπίς»: Δεκάδες περιοχές χωρίς ρεύμα – Άνθρωποι χωρίς μηχανική υποστήριξη στον Χολαργό
Φωτό: megatv.com
Κοινωνία

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Δεκάδες περιοχές χωρίς ρεύμα – Άνθρωποι χωρίς μηχανική υποστήριξη στον Χολαργό

Για τέταρτη ημέρα μετά την έλευση της κακοκαιρίας «Ελπίς» δεκάδες περιοχές της Αττικής μένουν χωρίς ρεύμα, με την κατάσταση να γίνεται αβίωτη. Το πέρασμα της κακοκαιρίας άφησε πίσω του πεσμένα δένδρα σε καλώδια, αποκλεισμένους δρόμους, με τη ΔΕΔΔΗΕ να μην έχει καταφέρει ακόμα να αποκαταστήσει τις βλάβες, με τον πρόεδρο τεχνικών της ΔΕΔΔΗΕ, Κώστα Μανιάτη, να ζητά συγγνώμη στους πολίτες για την ταλαιπωρία, αλλά θεωρεί ότι σήμερα Πέμπτη 27/1 και αύριο Παρασκευή 28/1 θα λυθούν τα περισσότερα προβλήματα.

«Κάνω έκκληση στους Δήμους να δουν τα προβλήματα που δημιούργησε ο Δήμος στις περιοχές, σε συνεννόηση με τον ΔΕΔΔΗΕ και να ρίξουν έστω λίγο αλάτι στους δρόμους. Υπήρχαν περιπτώσεις που δεν μπορούσε να γίνει η δουλειά μας, επειδή οι δρόμοι ήταν απροσπέλαστοι. Πρέπει να φύγουν και τα αυτοκίνητα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους όσους ταλαιπωρούνται εδώ και τόσες μέρες», συμπλήρωσε.

Μένουν χωρίς μηχανική υποστήριξη – Καταγγελίες για προβλήματα

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε η κ. Τσιτσώνη, η οποία περιέγραψε τις δύσκολες ώρες που περνούν οι γονείς της, οι οποίοι από τη Δευτέρα το βράδυ δεν έχουν ρεύμα στο σπίτι τους στον Χολαργό.

«Οι γονείς μου είναι χωρίς ρεύμα από τη Δευτέρα το βράδυ. Ο πατέρας μου είναι τετραπληγικός και έχει μηχανική υποστήριξη και η μητέρα μου είναι με καρδιακή ανεπάρκεια. Ζουν σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου στην οδό Περικλέους στον Χολαργό και είναι αδύνατη η μετακίνησή τους. Είναι ο πιο κεντρικός δρόμος του Χολαργού», περιέγραψε η κ. Τσιτσώνη. «Εχτές άνοιξε ο δρόμος με εκχιονιστικό και τους πήγα τρόφιμα και power bank για να φορτίσουν τα τηλέφωνά τους. Δεν έχουν δυνατότητα να ζεσταθούν, να μαγειρέψουν. Από τη Δευτέρα τηλεφωνώ στον ΔΕΔΔΗΕ, έχουμε δηλώσει τη βλάβη και μας λένε ότι υπάρχουν πολλά περιστατικά και θα δουν τι θα κάνουν. Όλο σχεδόν το τετράγωνο εκεί έχει πρόβλημα, όπως ξέρω», πρόσθεσε η ίδια.

Πηγή στοιχείων: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet