Άνδρας μαχαίρωσε τη μητέρα του σε διαμέρισμα στον Χολαργό
Φωτογραφία: hellenicpolice/FB
Κοινωνία

Άνδρας μαχαίρωσε τη μητέρα του σε διαμέρισμα στον Χολαργό

Άνδρας, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, τραυμάτισε με μαχαίρι τη μητέρα του στον Χολαργό, το βράδυ της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου, όπως ενημερώνει, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής Χρήστος Μπαλάσκας.

Ειδικότερα, όπως σημειώνει, στις 22.35 της συγκεκριμένης μέρα στελέχη της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Βορειοανατολικής Αττικής λαμβάνουν σήμα για σοβαρό οικογενειακό επεισόδιο στην περιοχή του Χολαργού. Σπεύδοντας στο σημείο οι αστυνομικοί βρίσκουν στις σκάλες πολυκατοικίας μια γυναίκα, η οποία φέρει πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στον θώρακα και την κοιλιά. Οι αστυνομικοί της προσφέρουν άμεσα τις πρώτες βοήθειες, ενώ στο σημείο σπεύδει και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μεταφέρει τη γυναίκα στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι αστυνομικοί στη συνέχεια συνέλαβαν τον δράστη της επίθεσης, ενώ κατέσχεσαν και τα δύο φονικά μαχαίρια, μήκους 20 και 30 εκτατοστών αντιστοίχως. Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια δράστης της εγκληματικής ενέργειας ήταν ο γιος του θύματος, ο οποίος παρουσιάζει ψυχολογικά προβλήματα.

Η ανάρτηση του Χρήστου Μπαλάσκα:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet