Έναρξη Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου Παπάγου – Χολαργού
Κοινωνία

Έναρξη Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου Παπάγου – Χολαργού

Για ακόμα μία χρονιά, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού σε συνεργασία με σημαντικούς ανθρώπους των τεχνών, των γραμμάτων και της επιστήμης, οργανώνει διαλέξεις υψηλού επιπέδου για τους δημότες της πόλης, συνεχίζοντας τη λειτουργία του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου Παπάγου – Χολαργού.

Το Δημοτικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο ανοίγει επίσημα τις πόρτες του τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου με μία διάλεξη με θέμα «Οδυσσέας Ελύτης, η Ελλάδα, η Ιστορία, η Γλώσσα». Ομιλήτρια η Κ. Ανθούλα Δανιήλ, δρ. Φιλολογίας, κριτικός Βιβλίου, Θεάτρου και Μουσικής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αφηγητής ο βαρύτονος Κωνσταντίνος Καρυώτης.

Συμμετέχει η Μικτή Χορωδία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Σταύρου Μπερή, με την Πόπη Μάλφα στο πιάνο σε μελωδίες σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη και μουσική Μίκη Θεοδωράκη.

Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να ενημερώνονται τακτικά για τις δράσεις του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου, μπορούν να συμπληρώσουν σχετική αίτηση και να τη στείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected] ή να την καταθέσουν εκτυπωμένη στο Γραφείο της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού, Μαρίας Δημητριάδου-Καρασιμοπούλου (Περικλέους 55, Χολαργός, 1ος όροφος).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet