Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Παπάγου-Χολαργού: Κατά της κατάληψης, υπέρ των κινητοποιήσεων
Κοινωνία

Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Παπάγου-Χολαργού: Κατά της κατάληψης, υπέρ των κινητοποιήσεων

Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Παπάγου-Χολαργού στηρίζει τα «δίκαια», όπως επισημαίνει, αιτήματα των μαθητών, έτσι όπως αυτά έχουν κατατεθεί μέσα από τις πρόσφατες κινητοποιήσεις.

Τα ίδια αιτήματα, εξάλλου, αποτελούν, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, αιτήματα γονέων και εκπαιδευτικών και αφορούν σε:

  1. Μέτρα αποσυμφόρησης των σχολικών αιθουσών με πάγιο αίτημα τους 15 μαθητές ανά τμήμα.
  2. Κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών.
  3. Μέτρα υγιεινής και απολύμανσης για την ασφάλεια στα σχολεία (με επαρκές προσωπικό καθαριότητας, μέσα ατομικής προστασίας, αντισηπτικά).
  4. Δωρεάν τεστ σε εκπαιδευτικούς και γονείς για τα σχολεία που εντοπίζεται κρούσμα.

«Συνεπώς, είναι αυτονόητο ότι στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά μας και παλεύουμε για αυτά, μέσα από τις προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες, όπου δεν περιλαμβάνεται η κατάληψη, για την οποία έχουμε ξεκάθαρα τοποθετηθεί στο παρελθόν και επαναλαμβάνουμε ότι αφορά σε πράξη παράνομη και καταχρηστική. Καλούμε τους μαθητές, τα παιδιά μας να κινηθούν στην διεκδίκηση των κοινών μας αιτημάτων, με την καταγραφή τους και την δημόσια έκφρασή τους, μέσα από τα συλλογικά τους όργανα. Προχωρούμε μαζί τους, ξέροντας ότι οι ενωμένες φωνές μας ακούγονται δυνατά!» υπογραμμίζει, τέλος, η Ένωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet