Ένωση Γονέων Παπάγου – Χολαργού: Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας
Κοινωνία

Ένωση Γονέων Παπάγου – Χολαργού: Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας

Είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας συγκεντρώνει η Ένωση Γονέων Παπάγου – Χολαργού, η οποία καλεί συλλόγους γονέων και κηδεμόνων να οργανώσουν στα σχολεία τους τη συλλογή ειδών έως την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου.

Η Ένωση αναφέρει σχετικά:

«Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στις οικογένειες και τα παιδιά της Τουρκίας και της Συρίας που δοκιμάζονται από τους φονικούς σεισμούς που έπληξαν τη χώρα τους.

Όπως και οι ίδιοι ανταποκρίθηκαν στη στήριξη των δοκιμαζόμενων ελληνικών οικογενειών σε ανάλογες περιπτώσεις φυσικών καταστροφών (σεισμοί, πυρκαγιές, πλημμύρες κ.λπ.), έτσι και εμείς καλούμε τους γονείς, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, όλους τους δημότες του Παπάγου- Χολαργού, να εκφράσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας.

Τα υλικά που συγκεντρώνονται είναι τα εξής: Κουβέρτες, γάλα σε σκόνη, πάνες ενηλίκων/μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά ρούχων, ορούς, γάζες, χανζαπλάστ, είδη ατομικής υγιεινής.

Απευθυνόμαστε στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και τους καλούμε να οργανώσουν στα σχολεία τους, τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης έως την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου.

Τα πράγματα που θα μαζευτούν θα αναλάβει η Ένωση να τα συγκεντρώσει και σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Γονέων να τα αποστείλει στους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την ακριβή ώρα και ημέρα της συγκέντρωσης των ειδών από την Ένωση Γονέων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet