Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Χολαργού Χαράλαμπος Σκούρτης
Κοινωνία

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Χολαργού Χαράλαμπος Σκούρτης

Έφυγε από τη ζωή ο Χαράλαμπος Σκούρτης, δήμαρχος Χολαργού επί 20 έτη, στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επί 32 έτη και επίτιμος δήμαχος Παπάγου – Χολαργού.

«Ο Χαράλαμπος Σκούρτης ήταν ο “αρχιτέκτονας” του Χολαργού, αφού κατά τη διάρκεια της θητείας του έγιναν στην πόλη μας πολλά και σπουδαία έργα, όπως σχολεία, παιδικοί σταθμοί, γήπεδα αθλοπαιδιών, παιδικές χαρές πλατείες, αποχετευτικό δίκτυο ομβρίων και πολλά άλλα. Υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον Δήμο μας με υπευθυνότητα αφοσίωση και ανιδιοτέλεια. Πέρα από αυτά όμως, υπήρξε ένας χαρισματικός, ευγενικός και αξιοπρεπής άνθρωπος, που αγαπούσε με πάθος την πόλη μας» αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος και προσθέτει:

«Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού τον τίμησε το 2016 με το ανώτατο βραβείο, το “Βραβείο Περικλέους“ και κατόπιν εισήγησης του δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου, με απόφαση του Σημοτικού Συμβουλίου το 2020, μετονομάστηκε το δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού, ένα από τα δικά του μεγάλα έργα σε “Δημαρχείο Δημάρχου Χαράλαμπο Σκούρτη”. Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του, στα παιδιά και στα εγγόνια του. Αιωνία η μνήμη του». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet