Απίστευτο περιστατικό στον Χολαργό: Αστυνομικός πυροβόλησε κατά αυτοκινήτου με το οποίο είχε εμπλακεί σε τροχαίο!
Κοινωνία

Απίστευτο περιστατικό στον Χολαργό: Αστυνομικός πυροβόλησε κατά αυτοκινήτου με το οποίο είχε εμπλακεί σε τροχαίο!

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης 26/2 στην περιοχή του Χολαργού με αστυνομικό ο οποίος πυροβόλησε, με το υπηρεσιακό του όπλο, στο πορτ-παγκάζ αυτοκινήτου με το οποίο είχε εμπλακεί σε τροχαίο περιστατικό.

Πρόκειται για αστυφύλακα που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και ενεπλάκη στο τροχαίο ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο αστυφύλακας μετά το περιστατικό εξήλθε του αυτοκινήτου του και πυροβόλησε δύο φορές με το υπηρεσιακό του όπλο στο πορτ μπαγκάζ του άλλου αυτοκινήτου.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ την υπόθεση ανέλαβε και χειρίζεται η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Πηγή: skai.gr

Νεότερη ενημέρωση (19.00)

Τους λόγους για τους οποίους πυροβόλησε ανέφερε στην κατάθεση του ο αστυνομικός που πυροβόλησε οδηγό στον Χολαργό, ύστερα από τρακάρισμα.  

Ο αστυνομικός φέρεται να υποστήριξε ότι διαπληκτίστηκε έντονα με τον οδηγό, ο οποίος ανέβασε πολύ τους τόνους. Εκείνος φοβήθηκε διότι είχε στο αυτοκίνητο την ετοιμόγεννη γυναίκα του και γι’ αυτό πυροβόλησε. 

Πηγή: newsit.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet