Αποκαθίσταται η θέρμανση στα σχολεία Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παπάγου – Χολαργού
Κοινωνία

Αποκαθίσταται η θέρμανση στα σχολεία Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Αποκαθίσταται η σύνδεση των σχολείων της Α/βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παπάγου – Χολαργού με το δίκτυο φυσικού αερίου και η θέρμανση στις σχολικές δομές.

Η διοίκηση του Δήμου εξέδωσε δύο ανακοινώσεις σχετικά με το θέμα. Η μία αφορά την αποκατάσταση της θέρμανσης και η άλλη αφορά στον λόγο που διεκόπη η παροχή φυσικού αερίου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Χρήστο Πετράκη, ο Δήμος είχε πληρώσει κανονικά την «Φυσικό Αέριο – Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας Α.Ε.», αλλά το πρόβλημα παρουσιάστηκε λόγω κακής συνεννόησης της ανωτέρω εταιρείας με την «Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Πετράκη:

Ως πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε στα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, λόγω διακοπής του φυσικού αερίου.

Παρά το γεγονός ότι η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή κατέβαλε προς τη «Φυσικό Αέριο – Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας Α.Ε.» το ποσό των 10.000 ευρώ, την 21/11/2019, βάσει της σχετικής συμφωνίας με την ως άνω εταιρεία και παρά τη διαβεβαίωση που μας δόθηκε για την απρόσκοπτη λειτουργία του δικτύου, λόγω κακής συνεννόησης της «Φυσικό Αέριο – Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας Α.Ε.» με την «Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής», που λειτουργεί το δίκτυο του φυσικού αερίου, διακόπηκε η σύνδεση του δικτύου.

Ήδη έχω επικοινωνήσει και με τις δύο αρμόδιες εταιρίες και αναμένουμε πολύ σύντομα την επανασύνδεση των παροχών.

Έχοντας απόλυτη συναίσθηση του προβλήματος που δημιουργήθηκε και των συνθηκών που προκύπτουν από τη θέση του προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, ζητώ συγνώμη από τους μαθητές, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς.

Ακολουθεί ανακοίνωση της διοίκησης του Δήμου για τη σταδιακή αποκατάσταση της θέρμανσης στα σχολεία:

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Χρήστου Πετράκη, σας ενημερώνουμε ότι ήδη έχει αποκατασταθεί η σύνδεση φυσικού αερίου στα κάτωθι σχολικά συγκροτήματα:

  • 1ο Νηπιαγωγείο Χολαργού
  • 2ο – 3ο Νηπιαγωγεία Χολαργού
  • 2ο – 3ο Δημοτικά Σχολεία Χολαργού
  • 4ο Νηπιαγωγείο Χολαργού
  • 4ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού

Συνεργείο της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής συνεχίζει αυτή την ώρα (σ.σ. 4/12/2019) τις εργασίες αποκατάστασης και στα υπόλοιπα σχολεία. Σημειώνεται ότι στο 1ο Δημοτικό Χολαργού, στο 1ο Νηπιαγωγείο Παπάγου και στο 1ο Δημοτικό Παπάγου δεν υπήρχε διακοπή σύνδεσης.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet