Αποψιλώσεις και καθαρισμοί κοινόχρηστων χώρων στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού
Κοινωνία

Αποψιλώσεις και καθαρισμοί κοινόχρηστων χώρων στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Ενόψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου 2022 και με στόχο την πρόληψη πυρκαγιών, αλλά και τον ευπρεπισμό του αστικού περιβάλλοντος, ξεκίνησαν και συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι αποψιλώσεις και οι καθαρισμοί κοινόχρηστων χώρων από τις υπηρεσίες του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και από ιδιωτικό συνεργείο, με ανάθεση της υπηρεσίας από τον Δήμο.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, καθαρισμούς και αποψιλώσεις θα διενεργήσει παράλληλα και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) στο βουνό.

Τέλος, η δημοτική αρχή σημειώνει: «Παρακαλούμε τους πολίτες να συμβάλλουν και αυτοί από την δική τους πλευρά, προχωρώντας στον καθαρισμό ιδιόκτητων χώρων και οικοπέδων. Σε αντίθετη περίπτωση και σύμφωνα με την υπ’ αρ. 20/2022 Πυροσβεστική Διάταξη, την υπ’ αριθμ. Αριθμ. 17647 οικ. Φ.700.20/2022 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 1301/Β΄/18.03.2022), ο Δήμος θα προχωρήσει αυτεπάγγελτα σε καθαρισμό και θα επιβάλει πρόστιμα και κυρώσεις στους μη συμμορφούμενους υπόχρεους.

Ευελπιστούμε στην συνεργασία όλων με κοινό στόχο να προστατευτεί το φυσικό περιβάλλον και οι περιουσίες των συμπολιτών μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet