Για λόγους ασφαλείας παραμένει κλειστό το πάρκο «Στ. Αλεξάνδρου Παπάγου» και το άλσος Χολαργού «Αν. Παπανδρέου»
Κοινωνία

Για λόγους ασφαλείας παραμένει κλειστό το πάρκο «Στ. Αλεξάνδρου Παπάγου» και το άλσος Χολαργού «Αν. Παπανδρέου»

Η κακοκαιρία «Μήδεια» χτύπησε και τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού, όπως και όλη την Αττική, με ισχυρές χιονοπτώσεις και αρκετά προβλήματα, καθώς ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Πολιτική Προστασία του Δήμου έχει τεθεί σε επιφυλακή από χθες (15/1) νωρίς το απόγευμα και επιχειρούν συνεχώς με τρία οχήματα και όλο το προσωπικό, με ρίψεις αλατιού και καθαρίζοντας τους δρόμους της πόλης.

Οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες και η χιονόπτωση έντονη και συνεχής, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα κυρίως από πτώση δέντρων και κλαδιών, εξαιτίας του βάρους του χιονιού, επισημαίνει η διοίκηση, προσθέτοντας ότι «κάνουμε για ακόμα μια φορά έκκληση στους πολίτες μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφύγουν τις μετακινήσεις, όπως επίσης σε περίπτωση που βγουν να χαρούν το χιόνι, να αποφεύγουν να περνούν κάτω από δέντρα».

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, η δημοτική αρχή αναφέρει:

Προβλήματα υπάρχουν στην υδροδότηση και στην ηλεκτροδότηση σε αρκετές περιοχές, για τα οποία δεν ευθύνεται ο Δήμος μας. Παρά ταύτα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και ασκούμε μεγάλη πίεση προκριμένου να αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατό οι βλάβες.

Επίσης έχουμε θέσει στην υπηρεσία του ΔΕΔΔΗΕ ηλεκτρολόγους και προσωπικό από την υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου, σε περίπτωση που χρειαστεί.

Επιπλέον για λόγους ασφάλειας αποφασίστηκε το κλείσιμο του πάρκου «Στρατ. Αλεξάνδρου Παπάγου» και του άλσους Χολαργού «Α. Παπανδρέου».

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και το προσωπικό των αρμόδιων υπηρεσιών, συνεχίζουν τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας, δίνοντας έναν πολύ δύσκολο αγώνα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet