Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Έργα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Ναυαρίνου
Κοινωνία

Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Έργα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Ναυαρίνου

Έργα επί της οδού Ναυαρίνου στο ρεύμα προς Παπάγου, στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Σκρα, θα εκτελούνται από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου και για περίπου ένα μήνα, ενημερώνει ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού. Οι εργασίες εκτελούνται στο πλαίσιο του έργου «Παρεμβάσεις οδοσήμανσης και βελτίωσης οδοστρώματος για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας».

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται μέσω των εξής οδών:

  1. Το ρεύμα της Ναυαρίνου με κατεύθυνση προς Παπάγου θα εκτρέπεται δεξιά στην οδό Αστυπάλαιας και δια μέσου της οδού Καρπάθου θα καταλήγει την οδό Γρεβενών.
  2. Το ρεύμα της Ναυαρίνου με κατεύθυνση προς Αγ. Παρασκευή προς το παρόν θα κινείται ελεύθερα. Επισημαίνεται η προσοχή των οδηγών και η τήρηση του ορίου ταχύτητας έως 30 km/h λόγω της εκτέλεσης των έργων.
  3. Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Σκρά από το ύψος της οδού Κιλκίς έως την οδό Ναυαρίνου, θα απαγορεύεται. Θα επιτρέπεται μόνο για τους κατοίκους των όμορων κατοικιών προκειμένου να εισέλθουν στις κατοικίες τους.

Οι πολίτες παρακαλούνται για την κατανόηση και τη συνεργασία τους κατά την περίοδο των έργων, καθώς οι συγκεκριμένες εργασίες είναι απαραίτητες για τη βελτίωση των υποδομών και της ασφάλειας στην περιοχή. Ο Δήμος ζητά προσοχή στη σήμανση που θα τοποθετηθεί, καθώς και στην τήρηση των κανόνων κυκλοφορίας.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet