Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Δωρεάν τεστ ΠΑΠ και ψηφιακή μαστογραφία στην Αθήνα από τις 3 έως τις 31/9
Κοινωνία

Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Δωρεάν τεστ ΠΑΠ και ψηφιακή μαστογραφία στην Αθήνα από τις 3 έως τις 31/9

Δήμος Παπάγου – Χολαργού ενημερώνει τους πολίτες ότι το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας προσφέρουν δωρεάν προληπτικές εξετάσεις που θα πραγματοποιούνται στον χώρο της σταθερής μονάδας του Ιδρύματος, επί της οδού Βαλτετσίου 11 και Ιπποκράτους στην Αθήνα.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που θα θελήσουν να εξεταστούν σε αυτήν τη χρονική περίοδο.

Η δημοτική αρχή αναφέρει ότι οι προσφερόμενες εξετάσεις τεστ Παπανικολάου (σε γυναίκες από 25 έως 70 ετών) και ψηφιακή μαστογραφία (επιπροσθέτως σε γυναίκες από 40 ετών και άνω), είναι ακίνδυνες, ανώδυνες, έγκυρες και προσφέρονται δωρεάν.

Έως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου οι ενδιαφερόμενες θα μπορούν να κλείσουν ραντεβού καλώντας στα τηλέφωνα 210 3620831-2, τις ώρες: 9:30 – 15:30. Τα ραντεβού θα πραγματοποιηθούν από 3 έως 31 Οκτωβρίου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Λόγω της παρούσας κατάστασης και σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα προστασίας κατά του ιού Covid-19 οι εξεταζόμενες παρακαλούνται να είναι ακριβείς στο ραντεβού τους, να προσέρχονται χωρίς συνοδό και να φέρουν απαραιτήτως μάσκα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet