Δήμος Παπάγου-Χολαργού: Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις στη μνήμη των πεσόντων στα Ίμια
Κοινωνία

Δήμος Παπάγου-Χολαργού: Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις στη μνήμη των πεσόντων στα Ίμια

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής προς τους πεσόντες στα Ίμια το 1996, τον αντιπλοίαρχο Χριστόδουλο Καραθανάση, τον αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο και τον σημαιοφόρο Έκτορα Γιαλοψό, που διοργάνωσε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «ως ένδειξη χρέους απέναντι στους τρεις ήρωες που υπερασπίστηκαν με πίστη και αφοσίωση τη σημαία μας και την πατρίδα μας».

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 όσοι βρέθηκαν στο κατάμεστο αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης» του δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού παρακολούθησαν μια εξαιρετική εκδήλωση από την πρόεδρο και τα μέλη του Αρχείου Μουσείου Παλαιών Χαρτών και Χαρακτικών.

Οι ομιλητές, κ. Ιωάννης Κρασσάς, κ. Παναγιώτης Αλεξόπουλος και κ. Αργύρης Ντινόπουλος, συγκίνησαν το κοινό με τις ομιλίες τους, που ανέδειξαν το μεγαλείο της θυσίας των τριών αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού. Στην εκδήλωση συμμετείχε η Μικτή Χορωδία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Σταύρου Μπερή, με την Πόπη Μάλφα στο πιάνο.

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων στα Ίμια, όπου κατέθεσαν στεφάνι ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, ο εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, ο εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΝ, αντιναύαροχος Νικόλαος Καφέτσης και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου, Μαρία Δημάκου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet