Διαδικτυακά σεμινάρια με τίτλο: «Real Skills for Scientists» από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού
Κοινωνία

Διαδικτυακά σεμινάρια με τίτλο: «Real Skills for Scientists» από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού ενημερώνει το κοινό για τον κύκλο διαδικτυακών σεμιναρίων με τίτλο: «Real Skills for Scientists» ο οποίος επικεντρώνεται στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες και διοργανώνεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας» από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) σε συνεργασία με το REAL Science και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας της Κύπρου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα σεμινάρια απευθύνονται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες, διδάκτορες και μεταδιδάκτορες ερευνητές, καθώς και σε νέους ερευνητές όλων των επιστημονικών πεδίων, βαθμίδων και σταδίων καριέρας, αλλά και σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν διαδικτυακά και να συζητήσουν με καταξιωμένους επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα μεταδώσουν τις δικές τους εμπειρίες σταδιοδρομίας, ενώ οι ομιλητές προέρχονται τόσο από τον ακαδημαϊκό όσο και από τον επιχειρηματικό χώρο, επισημαίνει η διοίκηση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποστείλετε email στη διεύθυνση: [email protected].

Πληροφορίες: Γραφείο αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας και Προώθησης της Απασχόλησης, κ. Μαρίας ΑθανασάκουΜουντάκη, τηλ. αριθμοί επικοινωνίας: 213 2002831-893 & 69 44699587.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet