Δωρεάν λογοθεραπευτική και εργοθεραπευτική αξιολόγηση για παιδιά
Κοινωνία

Δωρεάν λογοθεραπευτική και εργοθεραπευτική αξιολόγηση για παιδιά

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας και Προσωπικής Ανάπτυξης «Γαληνός» παρέχουν δωρεάν λογοθεραπευτική και εργοθεραπευτική αξιολόγηση σε νήπια από 3 έως 5 ετών, καθώς και σε παιδιά σχολικής ηλικίας 6 έως 10 ετών.

Η αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί από εργοθεραπευτή και λογοθεραπεύτρια, μέλη της Διεπιστημονικής Ομάδας του Τμήματος Παιδιών και Εφήβων του Ινστιτούτου. Επιστημονικός υπεύθυνος: Άρης Χρυσανθακόπουλος, εργοθεραπευτής- ειδικός παιδαγωγός – εκπαιδευτικός Α/βάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στον αριθμό τηλεφώνου 210 6523300 ή να στείλουν μήνυμα στο e-mail: [email protected]. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο Δήμος διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Μήπως το παιδί μου έχει πρόβλημα λόγου ή πράξης; Λογοθεραπευτική και Εργοθεραπευτική αξιολόγηση».

Ομιλητές θα είναι ο ψυχίατρος – ψυχαναλυτής Νίκος Σιδέρης, η λογοθεραπεύτρια Μαρία Κουλούρη και ο επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος Άρης Χρυσανθακόπουλος.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 στις 18:30 στο αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης» του δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet