Δώρα για τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ» από τους μαθητές του Δήμου Παπάγου – Χολαργού
Κοινωνία

Δώρα για τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ» από τους μαθητές του Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Αγάπη και ελπίδα προσέφεραν σήμερα, Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018, μαθητές σχολείων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ – Μαριάννα Βαρδινογιάννη», δίνοντας σε όλα τα παιδιά δώρα για τα Χριστούγεννα.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και τους μαθητές συνόδευσαν ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος, η αντιδήμαρχος Παιδείας, Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη, και εκπρόσωποι εκπαιδευτικών των σχολείων της πόλης.

Την αντιπροσωπεία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού υποδέχτηκε η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ενώ παρόντες στη χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών ήταν ο Σάκης Ρουβάς, η Κάτια Ζυγούλη, ο Στέφανος Κορκολής και η Σοφία Μανουσάκη.

«Ευχή όλων μας, είναι να κερδίσουν αυτά τα παιδάκια τον δύσκολο αγώνα που δίνουν και να γυρίσουν σύντομα στα σπίτια τους» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet