Εγκαινιάστηκε η Δημοτική Ιματιοθήκη Παπάγου- Χολαργού
Κοινωνία

Εγκαινιάστηκε η Δημοτική Ιματιοθήκη Παπάγου- Χολαργού

Τη Δημοτική Ιματιοθήκη του εγκαινίασε τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού. Η συγκεκριμένη δομή έρχεται να προστεθεί στις υπάρχουσες, όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κέντρο Κοινότητας, το Κοινωνικό Φροντιστήριο και την Ενισχυτική Διδασκαλία.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν από τον αιδεσιμολογιώτατο πατέρα Ιωάννη Καλογερόπουλο, ενώ ο δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος, σε σύντομο χαιρετισμό του, δήλωσε:

«Πρωταρχικός μας σκοπός ήταν και παραμένει, σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες οικονομικής και υγειονομικής κρίσης, κανένας συμπολίτης μας να μην μένει μόνος. Είμαστε εδώ, πιστεύουμε στη δύναμη της προσφοράς και της αλληλεγγύης και βοηθούμε όσους συνανθρώπους μας βρίσκονται σε ανάγκη.   

Η Δημοτική Ιματιοθήκη είναι ένα έργο αγάπης, το οποίο υλοποιήθηκε από συμπολίτες μας εθελοντές και από το προσωπικό του Δήμου Παπάγου- Χολαργού, υπό την εποπτεία της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας και Προώθησης της Απασχόλησης, Μαρίας Αθανασάκου – Μουντάκη.

Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου και εύχομαι να έρθει γρήγορα εκείνη η στιγμή που δεν θα χρειάζεται να έχουμε καμία κοινωνική δομή».

Η Δημοτική Ιματιοθήκη στεγάζεται επί της οδού Βουτσινά 51 στον Χολαργό και δικαιούχοι μπορούν να είναι όλοι οι ωφελούμενοι των Κοινωνικών Δομών, καθώς και όλοι οι δημότες-κάτοικοι του Δήμου Παπάγου-Χολαργού οι οποίοι αντιμετωπίζουν κοινωνικοοικονομικά προβλήματα, έπειτα από εισήγηση της Κοινωνικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με την 85/2021 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, μέσω της Δημοτικής Ιματιοθήκης πραγματοποιείται δωρεάν παροχή παιδικών, εφηβικών και νεανικών ενδυμάτων (έως 25 ετών), παιδικών βιβλίων, σχολικών ειδών, ειδών βρεφανάπτυξης και λοιπών χρηστικών αντικειμένων καινούργιων ή μεταχειρισμένων (σε καλή κατάσταση), σε δημότες-κατοίκους του Δήμου Παπάγου Χολαργού.

Η Ιματιοθήκη (συγκέντρωση ειδών και διανομή στους ωφελούμενους) λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 10:00 έως τις 11:00 και από τις 14:00 έως τις 16:00. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να προσφέρουν μπορούν να επικοινωνήσουν με τη δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου στους τηλεφωνικούς αριθμούς 210 6533452 και 210 6545623.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet