Εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού… με εκπαιδευτικό πρόσημο
Κοινωνία

Εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού… με εκπαιδευτικό πρόσημο

Θετικά ανταποκρίθηκαν οι πολίτες στο κάλεσμα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού συμμετέχοντας χθες, Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019, στην καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία με στόχο την ενίσχυση της τράπεζας αίματος.

Συμμετείχαν δημότες, διοικητικοί υπάλληλοι καθώς και καταδρομείς από το Σώμα Ελλήνων Καταδρομέων. Τον χώρο επισκέφθηκε ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, ενώ παρούσα σε όλη τη διαδικασία ήταν η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού, Μαρία Δημητριάδου-Καρασιμοπούλου, και η προϊσταμένη του Τμήματος Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, Κωνσταντίνα Τάτση.

Η αιμοδοσία διοργανώθηκε από το Τμήμα Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» και χάρη στη συμβολή μίας ιατρού, δύο νοσηλευτών και ενός μεταφορέα.

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου βρέθηκαν και μαθητές δημοτικού σχολείου της περιοχής, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη διαδικασία από τη γιατρό, να εκφράσουν τις απορίες τους, αλλά και να παρακολουθήσουν από κοντά την αιμοδοσία και να κατανοήσουν τη σημασία της προσφοράς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet