Εθελοντική αιμοδοσία στον Ι.Ν. Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Χολαργού στις 9/10
Κοινωνία

Εθελοντική αιμοδοσία στον Ι.Ν. Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Χολαργού στις 9/10

Το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Χολαργού, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» καλεί όλους τους ενορίτες από 18 έως και 65 ετών, που είναι ήδη ή επιθυμούν να γίνουν αιμοδότες, στην εθελοντική αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος της ενορίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 μετά το πέρας της θείας λειτουργίας, από τις 10:00 μέχρι τις 13:30, στο Αρχονταρίκι του Ιερού Ναού.

Το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο αναφέρει σχετικά:

«Γνωρίζοντας την βαθιά ευαισθησία σας, σας καλούμε να βοηθήσετε όχι μόνο δίνοντας αίμα, αλλά και συμμετέχοντας στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης και άλλων συνανθρώπων μας, μεταφέροντας το μήνυμα αυτό στην οικογένειά σας, σε γείτονες, σε γνωστούς και φίλους, παρακινώντας τους να προσφέρουν και αυτοί αίμα αφιερώνοντας μόλις 10 λεπτά από τον χρόνο τους.

Η αιμοδοσία είναι τελείως ανώδυνη, διαρκεί λίγα λεπτά της ώρας και τα οφέλη είναι πολλαπλά, ο δε φόβος είναι αδικαιολόγητος.

Η Τράπεζα Αίματος της Ενορίας, αναλογικά προς την προσέλευση των ενοριτών, δύναται να καλύπτει ανάγκες των ενοριτών μας για αίμα. Στην περίπτωση που προκύψει ανάγκη για αίμα, οι ενορίτες μπορούν να απευθύνονται στον πρόεδρο του ΕΦΤ πανοσιολογιώτατο αρχιμανδρίτη π. Συμεών Καλοπαναγιώτη ή στον γραμματέα Φίλιππο Τακόπουλο.

Να θυμάστε ότι η βοήθειά σας προς τον συνάνθρωπο επιστρέφει σε σας, τις οικογένειες και τους φίλους σας. Διότι η προσφορά αίματος είναι πολιτισμός και αλληλεγγύη, είναι πάνω απ’ όλα ανθρωπιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet