Εκδήλωση της ΔΕΠΙΣ Παπάγου-Χολαργού στις 26/11 με θέμα «Γυναίκα θύμα βίας και γυναικοκτονίας»
Κοινωνία

Εκδήλωση της ΔΕΠΙΣ Παπάγου-Χολαργού στις 26/11 με θέμα «Γυναίκα θύμα βίας και γυναικοκτονίας»

Στο πλαίσιο του διαχρονικού προβλήματος της βίας κατά των γυναικών και κοριτσιών και με αφορμή τη ραγδαία αύξηση των γυναικοκτονιών, η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας, διοργανώνει διάλεξη-συζήτηση με θέμα «Γυναίκα θύμα βίας και γυναικοκτονίας».

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μίκης Θεοδωράκης» του δημαρχιακού μεγάρου στις 26/11/2021, από τις 18.00 έως τις 21.00.

Στη συζήτηση συμμετέχουν οι:

  1. Νικολοπούλου Εύη, ψυχολόγος, MSc στη Θεραπεία Εξαρτήσεων , Σύμβουλος στο Κέντρο για την Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας και των Πολλαπλών Διακρίσεων του Δήμου Αθηναίων.
  2. Φουλούλη Αναστασία, ψυχολόγος, MA στη χοροθεραπεία – χοροκινητική ψυχοθεραπεία, σύμβουλος στο Κέντρο για την Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας και των Πολλαπλών Διακρίσεων του Δήμου Αθηναίων.

Επίσης, θα μιλήσουν οι:

  1. Κυριάκου Μαρία Σοφία, υπαστυνόμος α’, προϊστάμενη του Τμήματος Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της Διεύθυνσης Γενικής Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
  2. Μαρίκα Μεταξά Πανίτσα, σύμβουλος ψυχικής υγείας με ειδίκευση στη συνθετική ψυχοθεραπεία, απόφοιτος γαλλικής φιλολογίας και μετάφρασης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet