Εκτός εργασίας από τις 26/10 συμβασιούχος εργαζόμενος στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού λόγω Covid-19
Παπάγος - Χολαργός

Εκτός εργασίας από τις 26/10 συμβασιούχος εργαζόμενος στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού λόγω Covid-19

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού συνεχίζει τους προληπτικούς ελέγχους στους εργαζόμενους, με σκοπό την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών και την ασφάλεια των πολιτών, όπως αναφέρει η διοίκηση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, σε συνέχεια του πρώτου κρούσματος που εντοπίσθηκε σε υπάλληλο του Δήμου, διενεργήθηκαν οι αρχικοί και επαναληπτικοί έλεγχοι και τα αποτελέσματα όλων είναι αρνητικά.

Ο Δήμος, ωστόσο, ενημερώνει ότι εντοπίσθηκε νέο κρούσμα σε εργαζόμενο (συμβασιούχο), ο οποίος εμφάνισε ήπια συμπτώματα της νόσου και από τη Δευτέρα 26/10 είναι εκτός εργασίας.

«Η πανδημία είναι σε εξέλιξη, με μεγάλη έξαρση. Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού είναι σε επιφυλακή, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου και των οδηγιών του γιατρού εργασίας. Κάνουμε σύσταση στους πολίτες να αποφεύγουν την φυσική παρουσία στις υπηρεσίες του Δήμου και να διεκπεραιώνουν τις υποθέσεις τους είτε ηλεκτρονικά, είτε τηλεφωνικά» επισημαίνει η δημοτική αρχή.

Τέλος, η διοίκηση υπενθυμίζει ότι τα στοιχεία επικοινωνίας των δημοτικών υπηρεσιών είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, προσθέτοντας πως σε περίπτωση που κρίνεται απαραίτητη η παρουσία πολιτών σε υπηρεσία του Δήμου, θα πρέπει να επικοινωνούν πρώτα τηλεφωνικά για να κλείσουν ραντεβού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet