Εντυπωσιακή η συμμετοχή του Δήμου Παπάγου-Χολαργού στο Gala χορού του ΣΒΑΠ
Κοινωνία

Εντυπωσιακή η συμμετοχή του Δήμου Παπάγου-Χολαργού στο Gala χορού του ΣΒΑΠ

Στο πλαίσιο ανάδειξης και προβολής των Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων των Δήμων, ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη Πόλεων, σε συνεργασία με τον Δήμο Γαλατσίου διοργάνωσε Διαδημοτικό Gala Latin Χορού στο Palais-Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου, την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022.

Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης για τα προσφυγόπουλα του πολέμου στην Ουκρανία.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού και τον ΔΟΠΑΠ Παπάγου-Χολαργού εκπροσώπησε επάξια και με εντυπωσιακή παρουσία η χορευτική ομάδα του χοροδιδάσκαλου Παύλου Φωτόπουλου, η οποία μετρά πλέον πολύχρονη και ιδιαίτερα παραγωγική συνεργασία με το Πολιτιστικό Τμήμα του ΔΟΠΑΠ και τις ποικίλες εκδηλώσεις του Οργανισμού. Με τους χορούς Cumbia Salsa και Μodern Latin η ομάδα γέμισε τη σκηνή με την πολυπληθή συμμετοχή της. Εντυπωσίασε το κοινό, αλλά και την παρουσιάστρια, τη γνωστή τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη, τόσο με την χορογραφία όσο και την αρμονική και συντονισμένη χορευτική της παρουσία.

Εντυπωσίασε επίσης, με την πρωτότυπη επιλογή της να στηρίξει το συμβολικό-αντιπολεμικό μήνυμα της διοργάνωσης, φορώντας μαύρα μπλουζάκια με το σήμα της ειρήνης και κρατώντας μαντήλια και κορδέλες χρώματος κίτρινου-μπλε όπως το χρώμα της ουκρανικής σημαίας. Οι επαγγελματικές παρουσιάσεις της ομάδας είναι γεγονός.

Τη συμμετοχή της ομάδας στο Gala υποστήριξε ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Μιχάλης Υφαντής και το Πολιτιστικό Τμήμα του ΔΟΠΑΠ, το οποίο παρευρέθηκε και στην εκδήλωση. «Σε μία άψογη διοργάνωση και όμορφη διαδημοτική συνεργασία υψώθηκε ένα μήνυμα ειρήνης για όλο τον κόσμο», υπογραμμίζει η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet