Εξέχουσες προσωπικότητες βράβευσε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού στις «Ημέρες Περικλέους»
Κοινωνία

Εξέχουσες προσωπικότητες βράβευσε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού στις «Ημέρες Περικλέους»

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 οι φετινές «Ημέρες Περικλέους» που διοργανώνει ο Δήμος.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τίμησε τον Περικλή, τον ηγέτη που έθεσε τις βάσεις για τη Δημοκρατία και απένειμε βραβεία σε εξέχουσες προσωπικότητες.

Τα «Βραβεία Περικλέους» έλαβαν ο ηθοποιός Νικήτας Τσακίρογλου, ο εικαστικός Αλέκος Φασιανός και ο συνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος.

Η βραδιά άνοιξε με χορευτικό δρώμενο από τις μαθήτριες της Σχολής Μαργαρίτα Βαρλάμου και μετά τον χαιρετισμό της εντεταλμένης συμβούλου Πολιτισμού, Βίκυς Νικάκη, και του δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου, τον λόγο πήρε ο τέως υπουργός Πολιτισμού και πρόεδρος του Διαζώματος, Σταύρος Μπένος.

Η εκδήλωση έκλεισε με μουσικές συνθέσεις του Γιώργου Χατζηνάσιου που ερμήνευσε ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος ενθουσιάζοντας το κοινό. Στην σκηνή μαζί του ήταν ο Γιώργος Τσοκάνης στο πιάνο, ο Χρήστος Κυριαζής στο σαξόφωνο και ο Μάνος Λούτας στο κοντραμπάσο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet