Επίσκεψη στο καταφύγιο ζώων στην Κερατέα διοργανώνει ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού στις 11/12
Κοινωνία

Επίσκεψη στο καταφύγιο ζώων στην Κερατέα διοργανώνει ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού στις 11/12

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, με σκοπό την προώθηση της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων, διοργανώνει επίσκεψη στο καταφύγιο ζώων στην Κερατέα με το οποίο συνεργάζεται, προκειμένου οι υποψήφιοι κηδεμόνες να γνωρίσουν και να περάσουν χρόνο με τα ζωάκια.

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και στον χώρο θα βρίσκονται μέλη του Συλλόγου «Φίλοι Ζώων Παπάγου-Χολαργού», που θα κάνουν τις «συστάσεις», θα προαυλίσουν μαζί με τους επισκέπτες τα ζωάκια και η Σοφία Αυγερινού, θετική εκπαιδεύτρια, θα ενημερώσει για τον χαρακτήρα και τις ιδιαιτερότητες των τετράποδων φίλων μας.

Η προσπάθεια και ο σκοπός για τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού και τους ευαισθητοποιημένους πολίτες είναι κοινός: Να βρουν όλα τα αδέσποτα ζώα ένα ζεστό σπίτι και αγάπη.

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον παντοτινό τους φίλο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στους τηλεφωνικούς αριθμούς 213 2002915 (08:00 έως 15:00) και 210 6561742 (11:00 έως 13:00).

Η συνάντηση θα γίνει στον εξωτερικό χώρο του δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού (Λ. Περικλέους 55 Χολαργός), στις 10.30 και η μεταφορά με το δημοτικό λεωφορείο.

Η δράση προώθησης της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων αποτελεί πρωτοβουλία της αντιδημάρχου, Μιμής Ρουφογάλη, η οποία θα είναι παρούσα στην επίσκεψη στο καταφύγιο και απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet