Επαναλαμβανόμενα προβλήματα με την καθαριότητα στο 6ο Νηπιαγωγείου Χολαργού καταγγέλλουν οι γονείς
Κοινωνία

Επαναλαμβανόμενα προβλήματα με την καθαριότητα στο 6ο Νηπιαγωγείου Χολαργού καταγγέλλουν οι γονείς

Μια προβληματική κατάσταση σε ό,τι αφορά την καθαριότητα στο 6ο Νηπιαγωγείο Χολαργού, η οποία μάλιστα συμβαίνει για τρίτη φορά μέσα στο ίδιο σχολικό έτος, περιγράφει το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος, εξαιτίας της απουσίας της μόνιμης υπαλλήλου καθαριότητας του σχολείου, «με αναρρωτική ή άλλου είδους άδεια», οι χώροι του σχολείου παραμένουν για μέρες χωρίς φροντίδα, απολύμανση, καθαριότητα, με ό,τι κίνδυνο αυτό ενέχει για την υγεία των παιδιών και του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Μάλιστα, οι γονείς έχουν επανειλημμένως, με επιστολές τους προς τη δημοτική αρχή, αιτηθεί για την αντιμετώπιση του κενού αυτού με πρόσληψη επιπλέον μόνιμου υπαλλήλου καθαριότητας, πλήρους απασχόλησης, στο συγκρότημα που στεγάζει το 1ο Δημοτικό και το 6ο Νηπιαγωγείο Χολαργού. Επίσης, έχουν αιτηθεί να υπάρχει πρόβλεψη για μόνιμο προσωπικό καθαριότητας, πλήρους απασχόλησης, ούτως ώστε να καλύπτονται οι πάγιες ανάγκες καθαριότητας που έχουν τα σχολεία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Ωστόσο, σε όλες μας τις επιστολές και στις αντίστοιχες κρούσεις από τη διεύθυνση του σχολείου, «η δημοτική αρχή τηρεί σιγή ιχθύος, αφήνοντας τα παιδιά μας απροστάτευτα, αδιαφορώντας για την υγεία τους» όπως σημειώνει ο Σύλλογος, δίνοντας στη δημοσιότητα τις σχετικές επιστολής, με σκοπό να λυθεί το επαναλαμβανόμενο πρόβλημα με την καθαριότητα και την υγιεινή των χώρων του σχολείου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet