Επιτυχημένη η συγκέντρωση βοήθειας για τους πληγέντες της Καρδίτσας στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού
Μάρω Πατσαρίση, Μαρία Δημητριάδου, Ηλίας Αποστολόπουλος, Κώστας Τίγκας
Κοινωνία

Επιτυχημένη η συγκέντρωση βοήθειας για τους πληγέντες της Καρδίτσας στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση προϊόντων για τη στήριξη των κατοίκων της Καρδίτσας που επλήγησαν από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ιανός» που διοραγώθηκε από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Θεσσαλών Παπάγου και Βορείων Προαστίων και με τα συστήματα Προσκόπων και Ελληνικού Οδηγισμού της πόλης.

Ο δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος, ευχαρίστησε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν πολλές κούτες γεμάτες με τρόφιμα μακράς διάρκειας, κονσέρβες και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Σημειώνεται ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα επιλέχθηκαν μετά από συνεννόηση με τον δήμαρχο Καρδίτσας, Βασίλη Τσιάκο, ώστε να ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες που προέκυψαν.

Διακρίνεται ο Νικήτας Κεφαλογιάννης (Σύμβουλος Κοινότητας Παπάγου και σύμβουλος του δημάρχου για θέματα που αφορούν τον προσκοπισμό), η Μάρω Πατσαρίση (πρόεδρος του 2ου Συστήματος Προσκόπων Παπάγου και αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παπάγου-Χολαργού), καθώς και εθελοντές πρόσκοποι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet