Η Ένωση Γονέων Παπάγου – Χολαργού εύχεται καλή επιτυχία στους υποψηφίου των πανελλαδικών
Κοινωνία

Η Ένωση Γονέων Παπάγου – Χολαργού εύχεται καλή επιτυχία στους υποψηφίου των πανελλαδικών

Το δικό της μήνυμα απευθύνει στις υποψήφιες και υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων η Ένωση Γονέων Παπάγου – Χολαργού, σημειώνοντας:

Αγαπητά παιδιά,

Ένας κύκλος της ζωής σας κλείνει.

Οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν μια έντονη δοκιμασία, που σηματοδοτεί το τέλος μιας 12χρονης πορείας και την αρχή της ενήλικης ζωής.

Ιδιαιτέρως αυτή η τελευταία σας  χρονιά στα θρανία ήταν σίγουρα μία «αποκαλυπτική» χρονιά για εσάς, σε όλα τα επίπεδα: ανησυχία, απόσταση από αγαπημένους συγγενείς και φίλους, κλείσιμο σχολείων, απαγορεύσεις μετακινήσεων, διεξαγωγή μαθημάτων μέσω internet.

Σας έφερε όμως κοντά σε ουσιαστικές έννοιες, όπως αγάπη, φροντίδα, υγεία, οικογένεια, ατομική ευθύνη, συλλογικότητα.

Σας αποκάλυψε την εσωτερική δύναμη που έχετε να ξεπερνάτε τα εμπόδια, την ικανότητά σας να προσαρμόζεστε σε αιφνιδιαστικές αλλαγές, την αξία που έχει η συγκέντρωση στον εαυτό μας, τους τρόπους για ουσιαστικότερη επικοινωνία με τους γύρω μας και την αφοσίωση σε ό,τι πραγματικά μας ενδιαφέρει και ότι αυτά το αγαθά μπορούν να αποτελέσουν την καλύτερη αφετηρία για την επιδίωξη των στόχων σας.

Σας προτρέπουμε να κρατήσετε αυτά τα πολύτιμα αγαθά και να προχωρήσετε στη δοκιμασία, προσπαθώντας για το καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με τους στόχους σας.

Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές και οι ανατροπές μπορούν να γίνουν ευκαιρίες. Να γνωρίζετε ότι η επιτυχία συνίσταται και στην προετοιμασία και την προσπάθεια και με αυτή την έννοια έχετε ήδη πετύχει πολλά.

Φανταστείτε έναν καλύτερο κόσμο, αγωνιστείτε για μια πιο όμορφη ζωή, πορευτείτε σε καινούργιους φωτεινότερους δρόμους.

Ολόψυχα καλή δύναμη, καλή προσπάθεια και καλά αποτελέσματα σε όλους σας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet