Η… απολογία του δημάρχου Ηλ. Αποστολόπουλου για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού
Κοινωνία

Η… απολογία του δημάρχου Ηλ. Αποστολόπουλου για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

«Κατά τη διάρκεια της χιονοκαταιγίδας που έπληξε με σφοδρότητα και το Δήμο Παπάγου-Χολαργού παρουσιάστηκαν σοβαρά προβλήματα με συνέπεια να μην υπάρξει το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε ως δημοτική αρχή» παραδέχεται η δημοτική αρχή του δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου, μετά τη σφοδρή κριτική που έχει δεχθεί από πολίτες, αλλά και δημοτικές παρατάξεις για τον χειρισμό της πρόσφατης κακοκαιρίας.

Στην… απολογία του προς τους συνδημότες τους, αρκετοί εκ των οποίων έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα για αρκετές μέρες και εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους, ο κ. Αποστολόπουλος προβάλλει μία σειρά λόγων για τους οποίους οι υπηρεσίες του Δήμου δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν με επιτυχία στην αντιμετώπιση του φαινομένου.

Έτσι, συμπολίτες μας αντιμετώπισαν σημαντικές δυσκολίες αφού κάποιοι δεν είχαν ηλεκτρικό ρεύμα ενώ οι περισσότεροι δεν μπορούσαν να μετακινηθούν.

Ανάμεσα σε αυτούς αναφέρει τη «δυναμική» και τη «σφοδρότητα» του φαινομένου, τα οχήματα που εγκλωβίστηκαν στους δρόμους, αλλά και εκείνα που ήταν σταθμευμένα, τα οποία -όπως υποστηρίζει- εμπόδιζαν τον αποχιονισμό αλλά και τη ρίψη αλατιού κ.ά.

Την ίδια στιγμή ενημερώνει ότι οι υπηρεσίες του Δήμου «συνεχίζουν αδιάκοπα να εργάζονται, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία του Δήμου». Επίσης, η αποκομιδή των απορριμμάτων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30/1 το πρωί και η δημοτική συγκοινωνία θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα (09:00 έως 14:00).

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση του Δήμου για την κακοκαιρία

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet