ΚΕΠ Υγείας και στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού
Κοινωνία

ΚΕΠ Υγείας και στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού ίδρυσε ΚΕΠ Υγείας με σκοπό την υλοποίηση δράσεων πρόληψης και προαγωγής της υγείας.

Βασικός σκοπός των ΚΕΠ Υγείας είναι η ενημέρωση όλων των πολιτών και η διοργάνωση προληπτικών εξετάσεων για 11 κύρια νοσήματα, προτεινόμενα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, για τα οποία έχει αποδειχθεί με μελέτες ότι η έγκαιρη προληπτική παρέμβαση και ανίχνευση τυχόν συμπτωμάτων κρίνεται αποτελεσματική και μπορεί να σώσει ζωές.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία και τις δράσεις του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων εξασφαλίζει για όλους τους δημότες δωρεάν χρήση και πρόσβαση σε ένα νέο αναβαθμισμένο λογισμικό πρόγραμμα΄.

Αυτοματοποιημένα μέσω sms και e-mail το λογισμικό ενημερώνει τον δημότη σχετικά με τις προληπτικές εξετάσεις που πρέπει να κάνει ανάλογα με την ηλικία και το φύλο του, ενώ παράλληλα υπενθυμίζει στο δημότη όταν έρθει η ώρα για τον τακτικό επανέλεγχό του.

Τα 11 νοσήματα στα οποία επικεντρώνεται το ΚΕΠ Υγείας μέσα από το λογισμικό είναι ο καρκίνος του παχέος εντέρου, ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας, ο καρκίνος του μαστού, ο καρδιαγγειακός κίνδυνος, το ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής, ο καρκίνος του προστάτη, το μελάνωμα, η κατάθλιψη, η οστεοπόρωση η ΧΑΠ και η άνοια.

Ο δημότης πολύ εύκολα, γρήγορα, από το σπίτι του και εντελώς δωρεάν μπορεί να εγγραφεί στο νέο λογισμικό του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μέσα από τον σύνδεσμο.

Για περισσότερες διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στον τηλεφωνικό αριθμό 210 6549407.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet