Κουτάκια αλουμινίου μπορούν να ανακυκλώνουν οι πολίτες στο άλσος «Α. Παπανδρέου» Χολαργού
Κοινωνία

Κουτάκια αλουμινίου μπορούν να ανακυκλώνουν οι πολίτες στο άλσος «Α. Παπανδρέου» Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού και το «Κάθε Κουτί Μετράει», με σύνθημα «Ό,τι καλό κάνεις γυρίζει σε εσένα» και με σκοπό την ενθάρρυνση των πολιτών να ανακυκλώνουν τα άδεια κουτάκια αναψυκτικών τοποθέτησαν ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δένδρο στο άλσος «Α. Παπανδρέου» Χολαργού, σε συνεργασία με τον βραβευμένο καλλιτέχνη Νίκο Ράκκα.

Σκοπός του είναι να τραβήξει τα βλέμματα και να υπενθυμίσει σε όλους ότι η ανακύκλωση είναι μια υπόθεση όλων μας που μπορεί να γίνει μια εύκολη καθημερινή συνήθεια με πολλαπλά οφέλη για τον πλανήτη.

«Γεμίζουμε με κουτάκια αλουμινίου το χριστουγεννιάτικο δένδρο που είναι τοποθετημένο στον χώρο του χριστουγεννιάτικου πάρκου του Δήμου (25ης Μάρτιου και Ευριπίδου), με πρωτοβουλία του κοινοτικού συμβούλου Νικήτα Κεφαλογιάννη, γιατί μικρές καθημερινές πράξεις, όπως η χωριστή διαλογή και η ανακύκλωση των απορριμμάτων μπορούν να κάνουν τη διαφορά για έναν πιο βιώσιμο πλανήτη», αναφέρει η δημοτική αρχή.

Το δένδρο θα βρίσκεται στο άλσος έως τις 10 Ιανουαρίου και στη συνέχεια θα συλλεχθούν τα κουτιά που θα συγκεντρωθούν. Το ποσό το οποίο θα εξοικονομηθεί από την ανακύκλωσή τους θα πολλαπλασιαστεί από το «Κάθε Κουτί Μετράει» και θα δοθεί σε κοινωνική δομή του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet