ΛΑ.ΣΥ. Παπάγου-Χολαργού: Αθλιότητες της δημοτικής αρχής η ενοχοποίηση των εργαζομένων
Κοινωνία

ΛΑ.ΣΥ. Παπάγου-Χολαργού: Αθλιότητες της δημοτικής αρχής η ενοχοποίηση των εργαζομένων

Για «αθλιότητες της δημοτικής αρχής και των “παρατρεχάμενών” της ότι φταίνε οι εργαζόμενοι του Δήμου για τις ανεπάρκειές της» στη διαχείριση της πρόσφατης κακοκαιρίας «Ελπίς», κάνουν λόγο οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Παπάγου-Χολαργού Α. Ρεκλείτης και Γ. Ρεμούνδος.

«Μετά τις άθλιες δηλώσεις του δημάρχου στα τηλεοπτικά κανάλια, ότι έφταιγαν οι κάτοικοι για το κλείσιμο των δρόμων στον Δήμο, τώρα διακινούνται φήμες για να ενοχοποιήσουν και τους εργαζόμενους του Δήμου» σημειώνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι και προσθέτουν:

«Προσπαθούν να χρεώσουν στους εργαζόμενους του Δήμου τις ανεπάρκειες και ελλείψεις σε μέσα και προσωπικό του κρατικού και δημοτικού μηχανισμού, που έχει δημιουργήσει η πολιτική τους και μάλιστα με αφορμή τις καταγγελίες της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Το ίδιο προσπάθησαν να κάνουν λίγες μέρες πριν, αλλά δεν τους πέρασε, στοχοποιώντας τους εργαζόμενους στους Παιδικούς Σταθμούς, με αφορμή τις καταγγελίες μας για το απαράδεκτο χαράτσωμα των γονιών σε είδος, αντί να φροντίσει η δημοτική αρχή να προμηθευτεί τα αναγκαία αναλώσιμα, ζητώντας συγνώμη από τους γονείς.

Την ώρα (πρωί Σαββάτου) που, πέντε μέρες μετά, ακόμα τα σχολεία δεν έχουν καθαριστεί από το χιόνι και τα πεζοδρόμια είναι αδιάβατα με συνέπεια να έχουμε ήδη ατυχήματα.

Την ώρα που οι κάτοικοι, με τα φτυάρια στα χέρια, προσπαθούν να ξεθάψουν αυτοκίνητα, να διανοίξουν πεζοδρόμια, να βοηθήσουν γείτονες με πρόβλημα.

Η Λαϊκή Συσπείρωση και οι δημότες, χειροκροτούν ειλικρινά τους εργαζόμενους του Δήμου, που ακόμα και μέσα στην παγωνιά, δουλεύοντας σε δύσκολες συνθήκες, λιγοστοί και με πενιχρά μέσα, προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό.

Η Λαϊκή Συσπείρωση στηρίζει τους εργαζόμενους στον Δήμο, όχι υποκριτικά, γιατί στηρίζει το δικαίωμά τους στη σταθερή δουλειά, σε καλύτερες συνθήκες, με την ενίσχυση του έργου τους με προσωπικό, μέσα και πόρους.

Γιατί εμείς, σε αντίθεση με τη δημοτική αρχή (Ν.Δ.-ΚΙΝ.ΑΛ.), στεκόμαστε απέναντι στις κυβερνητικές (γαλαζοπράσινες και ροζ) πολιτικές.

Στο “κόψιμο” 13ου και 14ου μισθού και συντάξεων, στην αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στα 65, στις ιδιωτικοποιήσεις και την υποχρηματοδότηση των κοινωνικών αναγκών. Αυτοί τις υπηρετούν και σχεδιάζουν ακόμα χειρότερες για τους εργαζόμενους.

Απαιτούμε λύσεις στα προβλήματα των δημοτών. Να απαντηθούν και να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα των καταγγελιών μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet