Μήνας αγάπης & αλληλεγγύης ο Δεκέμβριος στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού
Κοινωνία

Μήνας αγάπης & αλληλεγγύης ο Δεκέμβριος στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού και η Κοινωνική Υπηρεσία με ποικίλες πρωτοβουλίες και ενέργειες, δημιουργία κοινωνικών δομών, αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, ένταξη σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα, έχει αναπτύξει, οπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ένα δίχτυ προστασίας των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, των πολιτών του Δήμου που χρειάζονται στήριξη.

Στο πλαίσιο αυτό καθιερώνει τον Δεκέμβριο ως Μήνα Αγάπης και Αλληλεγγύης και προγραμματίζει μια σειρά δράσεων προσφοράς και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων κοινωνικής ευαισθητοποίησης, με τη συμμετοχή τοπικών επιχειρήσεων, σπουδαίων φορέων με κοινωνικό έργο, σχολείων και εθελοντών.

«Είναι σημαντική η παρουσία σας στις εκδηλώσεις και η συμβολική συμμετοχή σας για να έχουμε όλοι χαρούμενες γιορτές! Αυτά τα Χριστούγεννα κάνουμε όλοι μαζί πράξη το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο!» τονίζει ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ευαισθητοποίησης, Ισότητας & Εθελοντισμού, Βίκυ Νικάκη.

Το έντυπο των δράσεων διατίθεται στα δημοτικά καταστήματα, τα ΚΕΠ, τα ΚΑΠΗ, τον ΔΟΠΑΠ και σε καταστήματα του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet