Με ασφάλεια ξεκινούν νηπιαγωγεία, δημοτικά και τμήματα προσχολική αγωγής στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού
Κοινωνία

Με ασφάλεια ξεκινούν νηπιαγωγεία, δημοτικά και τμήματα προσχολική αγωγής στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Επαναλειτουργούν από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά σχολεία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και είναι έτοιμα να υποδεχτούν τα παιδιά, με την τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης και προστασίας, σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Παιδείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Τα σχολεία, όπως τονίζει ο Δήμος, είναι εφοδιασμένα με αντισηπτικά, μάσκες, με τα κατάλληλα είδη καθαρισμού, με το απαραίτητο προσωπικό καθαριότητας και φυσικά με την πολύ σημαντική συνδρομή του εκπαιδευτικού προσωπικού, ώστε να λειτουργήσουν με ασφάλεια για τα παιδιά.

Ειδικότερα, ενόψει της επανέναρξης των μαθημάτων ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού παρέδωσε την Παρασκευή 29 Μαΐου αντισηπτικά υγρά και προστατευτικές μάσκες σε όλα τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία.

Επαναλειτουργία Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής

Εν τω μεταξύ, από Δευτέρα ξεκινούν και τα τμήματα προσχολικής αγωγής του ΔΟΚΜΕΠΑ με ειδικό πρόγραμμα  λειτουργίας (εκ περιτροπής προσέλευση – 15μελή τμήματα – αποστάσεις ενάμιση μέτρου και ωράριο 07:00-14:00).

Επαναλειτουργία Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής Δήμου Παπάγου - Χολαργού

Προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία των παιδιών και των εργαζομένων και να αποφευχθεί η διασπορά του κορωνοϊού, ο Δήμος ακολουθεί αυστηρά τις εγκυκλίους των αρμόδιων υπουργείων και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Όλοι οι χώροι των παιδικών σταθμών έχουν καθαριστεί σχολαστικά, προκειμένου να υποδεχθούν με ασφάλεια τα φιλοξενούμενα νήπια και βρέφη και έχουν γίνει οι απαραίτητες προμήθειες αντισηπτικών, μασκών, γαντιών και απολυμαντικών .

Η παιδίατρος και η παιδοψυχολόγος του ΔΟΚΜΕΠΑ θα βρίσκονται στη διάθεση του προσωπικού και των  γονέων για ιατρικές συμβουλές, ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet