Με επιτυχία στέφθηκε η δράση «Μαθαίνω την ελπίδα» του Δήμου Παπάγου-Χολαργού
Κοινωνία

Με επιτυχία στέφθηκε η δράση «Μαθαίνω την ελπίδα» του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η δράση της Κοινωνικής Υπηρεσίας «Μαθαίνω την ελπίδα», μια πρωτοβουλία της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Ευαισθητοποίησης, Ισότητας και Εθελοντισμού του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, με σκοπό τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η συγκινητική συμμετοχή όλων σχεδόν των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, καθώς και των διευθυντών των δημοτικών και γυμνασίων σχολείων του Δήμου, και η αγάπη από τους μαθητές, που προσέφεραν καινούργια και ποιοτικά σχολικά είδη, δίδαξαν, όπως σημειώνει ο Δήμος, για άλλη μια φορά την ελπίδα.

Ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Βίκυ Νικάκη, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού, Κατερίνα Γκούμα, αλλά και σύσσωμη η διοίκηση του Δήμου έδωσαν στους εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και στους διευθυντές των σχολείων συμβολικά δώρα ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της ανταπόκρισής τους στη δράση. Στη συνέχεια το προσωπικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας διένειμε στους δικαιούχους τα πράγματα, χαρίζοντας, όπως τονίζει ο Δήμος, πολλά χαμόγελα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet