Με την υπ. Παιδείας συζήτησαν εκπρόσωποι της σχολικής κοινότητας Παπάγου και Χαλαργού
Κοινωνία

Με την υπ. Παιδείας συζήτησαν εκπρόσωποι της σχολικής κοινότητας Παπάγου και Χαλαργού

Μια ιδιαίτερα γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση διεξήχθη διαδικτυακά την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021 με την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως και εκπροσώπους από τη σχολική κοινότητα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Κατόπιν πρόσκλησης του δημάρχου, Ηλία Αποστολόπουλου, μαθητές, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Ο Περικλής», η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων, εκπαιδευτικοί και εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν τις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς τους στην υπουργό και εκείνη να απαντήσει, ευχαριστώντας τους καταρχήν για τον χρόνο που αφιέρωσαν προκειμένου να συνομιλήσουν μαζί της.

Τον συντονισμό της συζήτησης έκανε η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και πρόεδρος της Κοινότητας Χολαργού, Κατερίνα Γκούμα και συζητήθηκαν θέματα όπως οι πανελλήνιες εξετάσεις, η αξιολόγηση μαθητών, το άνοιγμα των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, η καθαριότητα των σχολικών κτηρίων, ο εμβολιασμός εκπαιδευτικών κατά της Covid-19, η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών, η τηλεκπαίδευση, ο τεχνολογικός εξοπλισμός των σχολείων, οι μεταρρυθμίσεις στον χώρο της εκπαίδευσης και πολλά αλλά.

Η ανταπόκριση της σχολικής κοινότητας της πόλης ήταν πολύ μεγάλη και η υπουργός συνομίλησε μαζί τους για 1 ώρα και 45 λεπτά. Κάποια από τα ερωτήματα που δεν πρόλαβαν να υποβληθούν θα προωθηθούν στην υπουργό και θα απαντηθούν σε δεύτερο χρόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet