«Μουσικές Νότες Αγάπης» στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού
Κοινωνία

«Μουσικές Νότες Αγάπης» στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού στο πλαίσιο του προγράμματος Δράσεων και Εκδηλώσεων Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης και Προσφοράς «Μια Αγκαλιά για όλους», διοργανώνει τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30, στο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του δημαρχείου (Περικλέους 55, Χολαργός) την εκδήλωση με τίτλο «Μουσικές Νότες Αγάπης».

Μια μουσική βραδιά ζεστασιάς και αλληλεγγύης, με πρωτοβουλία της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού, Μαρίας Δημητριάδου-Καρασιμοπούλου, κατά την οποία θα συγκεντρωθούν και τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Ο κιθαρίστας-τραγουδιστής του έντεχνου τραγουδιού Νίκος Πλιός και η τραγουδίστρια Ιουλία Καραπατάκη θα κρατήσουν συντροφιά στο κοινό για δύο ώρες με συνοδεία πιάνου από τον Άρη Κονιδάρη και με συνοδεία κρουστών από τον Άρη Μπακάλη.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η Χορωδία του τμήματος ΚΑΠΗ του Δήμου. Την καλλιτεχνική επιμέλεια υπογράφει η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας & Προσχολικής Αγωγής (ΔΟΚΜΕΠΑ), Μιμή Ρουφογάλη, και τη Χορωδία θα διευθύνει η Κατερίνα Μάσκα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Εκδήλωση «Μουσικές Νότες Αγάπης» / αφίσα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet