«Να επιλυθούν τα προβλήματα στο Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Παπάγου-Χολαργού»
Κοινωνία

«Να επιλυθούν τα προβλήματα στο Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Παπάγου-Χολαργού»

Για διαμαρτυρίες των δικαιούχων του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι δεν μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τους αρμόδιους κάνουν λόγο οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Παπάγου-Χολαργού Α. Ρεκλείτης και Γ. Ρεμούνδος.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν:

«Διαμαρτυρίες από δικαιούχους του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου των οποίων αναβλήθηκε η παραλαβή ειδών τις προηγούμενες μέρες, ότι δεν βρίσκουν κανέναν στο τηλέφωνο και δεν γνωρίζουν όσοι έχουν σήμερα ραντεβού αν πρέπει να ρισκάρουν να πάνε και άλλοι οι οποίοι δεν μπορούν να πάνε, αν θα υπάρξει πρόνοια να τους τα πάνε σήμερα ή άλλη μέρα.

Διαμαρτυρίες από ανθρώπους που σιτίζονται από το “Σήμαντρο” ότι δεν υπήρχε καμία πρόνοια του Δήμου (όπως παλιότερα) για να συνεχιστεί και να έχουν πρόσβαση σε μία μερίδα φαγητό από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου. Διαμαρτυρίες ότι στο Δημοτικό Κοινωνικό Φαρμακείο δεν παραλαμβάνουν δωρεάν προσφορές διαθέσιμων φαρμάκων και παράλληλα όταν απευθύνονται δικαιούχοι για να έχουν πρόσβαση σε φάρμακα τους απαντούν ότι δεν υπάρχουν. Να επιλυθούν τώρα αυτά τα προβλήματα, γιατί δεν πάει άλλο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet