Ξεκινάει η κατασκευή του Πολυιατρείου – ΚΑΠΗ Παπάγου
Κοινωνία

Ξεκινάει η κατασκευή του Πολυιατρείου – ΚΑΠΗ Παπάγου

Υπεγράφη σήμερα, Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 η σύμβαση για την κατασκευή του κτηρίου που θα στεγάσει μαζί τα Πολυιατρεία και το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) για πρώτη φορά στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου.

Με το βήμα αυτό, γίνεται, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Δήμου, πραγματικότητα ένα χρόνιο αίτημα των πολιτών αναβαθμίζοντας τις βασικές υπηρεσίες υγείας του Δήμου και προσφέροντας στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας έναν φιλόξενο χώρο που θα καλύπτει τις ανάγκες σε φροντίδα, δημιουργική απασχόληση και ψυχαγωγία.

Το νέο κτήριο θα έχει τρεις ορόφους και roof garden με συνολική επιφάνεια 763,95 τ.μ. Θα διαθέτει, επίσης, δύο υπόγεια με θέσεις parking, ενώ ο περιβάλλων χώρος του θα είναι 357,40 τ.μ.

Το Πολυιατρείο θα λειτουργεί σε 13 διαφορετικές αίθουσες όπου θα φιλοξενούνται ιατρεία διαφόρων ειδικοτήτων, όπως οδοντιατρικό, γυναικολογικό, παιδιατρικό, δερματολογικό, ΩΡΛ, ορθοπεδικό, καρδιολογικό, παθολογικό, νευρολογικό, ψυχιατρικό καθώς και χώροι ψυχολόγων και νοητικής ενδυνάμωσης.

Το ΚΑΠΗ με αίθουσα εργοθεραπείας, εντευκτήρια, κουζίνες, καθιστικά, γραφεία, WC θα περιλαμβάνει επτά ξεχωριστούς χώρους.

Το έργο θα ολοκληρωθεί, σύμφωνα με τη διοίκηση του Δήμου Παπάγου – Χολαργού εντός 30 μηνών και οι εργασίες θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα.

Υπογραφή σύμβασης κατασκευής κτηρίου Πολυιατρείων – ΚΑΠΗ Παπάγου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet