Ολοκληρώθηκε ο φετινός κύκλος του Ελεύθερου Παν/μίου Παπάγου – Χολαργού
Κοινωνία

Ολοκληρώθηκε ο φετινός κύκλος του Ελεύθερου Παν/μίου Παπάγου – Χολαργού

Ολοκληρώθηκε στις 8 Μαΐου 2017 ο φετινός κύκλος του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου Δήμου Παπάγου – Χολαργού με την εκδήλωση – διάλεξη για την προσωπικότητα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και ομιλήτρια την καθηγήτρια Πανεπιστημίου Γεωργία Ξανθάκη-Καραμάνου.

Το Δημοτικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο, όπως ορίζεται στον κανονισμό λειτουργίας του, λειτούργησε από τον Οκτώβριο μέχρι τον Μάιο. Όπως ενημερώνει ο Δήμος, διαμορφώθηκε ειδικό λογότυπο, από τον καταξιωμένο ζωγράφο Κωνσταντίνο Σπυριούνη και η έναρξή του σηματοδοτήθηκε από ημερίδα για θέματα παιδείας. Ακολούθησαν 16 διαλέξεις – εκδηλώσεις με θέματα της επικαιρότητας. Καθηγητές Πανεπιστημίου, οικονομικοί επιστήμονες, άνθρωποι της Τέχνης και του πολιτισμού και γενικά προσωπικότητες από την ακαδημαϊκή κοινότητα, αφιλοκερδώς προσφέρθηκαν για να μεταδώσουν τις γνώσεις τους στους πολίτες.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού με ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά όλους τους καθηγητές και επιστήμονες που συμμετείχαν στις δράσεις, καθώς και τους πολίτες της πόλης, οι οποίοι, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «με την πολυπληθή παρουσία τους ανταποκρίθηκαν και τίμησαν τον θεσμό και έτσι μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή και στο μέλλον».

Παράλληλα, ευχαριστεί όλα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, τα οποία έκαναν πράξη τη λειτουργία του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου.

Έναρξη ξανά τον Οκτώβριο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet