Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού αποκτά τη δική του Υπηρεσία Δόμησης
Κοινωνία

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού αποκτά τη δική του Υπηρεσία Δόμησης

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού αποκτά τη δική του Υπηρεσία Δόμησης (Πολεοδομία), βάζοντας, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών που μέχρι τώρα εξυπηρετούνταν από την Πολεοδομία Αγίας Παρασκευής.

Η δημοτική αρχή σημειώνει ότι, με δεδομένη τη θέση της για καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά και για την πιο άμεση αντιμετώπιση αυθαιρεσιών και πολεοδομικών παραβάσεων, προχώρησε στις αναγκαίες διαδικασίες και με πρόσφατη απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής έλαβε το «πράσινο φως» για τη λειτουργία αυτόνομης Υπηρεσίας Δόμησης.

Ήδη, το προσωπικό του Δήμου Παπάγου – Χολαργού εκπαιδεύτηκε στην έδρα της Πολεοδομίας Αγίας Παρασκευής και η υπηρεσία θα στεγαστεί στο ισόγειο του δημοτικού καταστήματος Παπάγου (Αναστάσεως 90, Παπάγου, τηλ. 213. 2027166).

Η δημοτική αρχή σημειώνει ότι, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στη λειτουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας εξυπηρέτησης πολιτών και επαγγελματιών – μηχανικών, η οποία θα λειτουργήσει άμεσα.

Η υπηρεσία θα αρχίσει να δέχεται κοινό από την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022 και σύντομα θα ανακοινωθεί από τη δημοτική αρχή το ωράριο λειτουργίας, καθώς και άλλα στοιχεία επικοινωνίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet