Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού ευχαριστεί όσους ενίσχυσαν τις κοινωνικές δομές στο πλαίσιο του μήνα αγάπης και αλληλεγγύης
Κοινωνία

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού ευχαριστεί όσους ενίσχυσαν τις κοινωνικές δομές στο πλαίσιο του μήνα αγάπης και αλληλεγγύης

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού ευχαριστεί θερμά όλους τους συλλόγους, επιχειρήσεις, σχολεία καθώς και ιδιώτες επώνυμους και ανώνυμους, εντός και εκτός των ορίων του Δήμου, που μέσω των προσφορών και δωρεών τους ενίσχυσαν τις οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου, στο πλαίσιο του μήνα αγάπης και αλληλεγγύης.

«Θερμές ευχαριστίες σε όλα τα φαρμακεία και supermarkets στα οποία τοποθετήθηκαν τα καλάθια αγάπης, όπου πολίτες τα γέμισαν με φάρμακα και τρόφιμα για ενίσχυση των οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Φαρμακείου», σημειώνει η δημοτική αρχή.

Κοντά στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου ήταν διευθυντές σχολείων, καθώς και Σύλλογοι Γονέων Κηδεμόνων που μέσω των προσφορών των παιδιών των σχολείων ενίσχυσαν τη Δημοτική Ιματιοθήκη, τη Χαριστική Βιβλιοθήκη και το Κοινωνικό Παντοπωλείο με είδη ένδυσης, βιβλία, παραμύθια, παιχνίδια και τρόφιμα. Κανένα παιδί δεν έμεινε χωρίς χριστουγεννιάτικο δώρο, καθώς στη δράση που υλοποιήθηκε από τον Δήμο, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» οι δωρεές των πολιτών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

«Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί η συνεισφορά του προσωπικού του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και ιδιαίτερα των κ.κ. Παναγιώτη Αυγουστάκη και Γιάννη Ανδριτσάκη, καθώς και η άψογη συνεργασία με τους αντιδημάρχους Ειρήνη Βεντουζά-Παπανικολάου και Βασίλη Σιαμάνη», υπογραμμίζει η δημοτική αρχή.

Οι σύλλογοι, οι επιχειρήσεις και οι ιδιώτες

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet