Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού συμμετέχει στο πρόγραμμα έκτακτης επισιτιστικής ενίσχυσης «Είμαστε Οικογένεια-Covid-19»
Κοινωνία

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού συμμετέχει στο πρόγραμμα έκτακτης επισιτιστικής ενίσχυσης «Είμαστε Οικογένεια-Covid-19»

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού γνωστοποιεί ότι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), ανταποκρινόμενο στις σοβαρές και πρωτόγνωρες προκλήσεις της πανδημίας, ανακοίνωσε τη Διεθνή Πρωτοβουλία Δράσης για την COVID-19 για την αντιμετώπιση των συνεπειών της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, το ΙΣΝ στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων, υποστηρίζει, τη δράση που υλοποιείται από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Μπορούμε» και η οποία έχει σκοπό την παροχή vouchers για την κάλυψη πρώτων αναγκών και την υποστήριξη των οικογενειών που έχουν πληγεί περισσότερο από την πανδημία, οι οποίες θα επιλεγούν με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, όπως επισημαίνει η διοίκηση.

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού ενημερώνει για τη συνεργασία του με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μπορούμε Saving Food-Saving Lives» σχετικά με την υλοποίηση του προγράμματος έκτακτης επισιτιστικής ενίσχυσης «Είμαστε Οικογένεια-Covid-19», στο πλαίσιο της διεθνούς πρωτοβουλίας-δράσης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για την Covid-19.

Η συγκεκριμένη δράση θα υλοποιηθεί μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020 σε συνεργασία με 200 Δήμους ανά την Ελλάδα. Το πρόγραμμα στοχεύει στην υποστήριξη σχεδόν 10.000 ωφελούμενων σε όλη τη χώρα, σημειώνει η δημοτική αρχή.

Για τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού η παροχή των επιταγών θα γίνεται άπαξ σε 11 ωφελούμενους ανά μήνα.

Η κατάθεση των αιτήσεων και των απαιτούμενων δικαιολογητικών για τον μήνα Οκτώβριο θα πραγματοποιείται στο πρωτόκολλο του δημαρχείου (Λ. Περικλέους 55, ισόγειο) μέχρι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.

Πληροφορίες:  Γραφείο αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας και Προώθησης της Απασχόλησης, Μαρίας Αθανασάκου-Μουντάκη, τηλ. αριθμοί επικοινωνίας: 213 2002831-893, 69 44699587 και κ. Τζουανοπούλου, τηλ. αριθμός: 213 2002881.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet