Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού τίμησε τη Σοφία Βέμπο
Κοινωνία

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού τίμησε τη Σοφία Βέμπο

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού η εορτή μνήμης στην «τραγουδίστριας της νίκης», τη Σοφία Βέμπο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ι. Μεταξά στην Κοινότητα Παπάγου, εκεί όπου υπάρχει το εντυπωσιακό άγαλμα της σπουδαίας γυναίκας η φωνή της οποίας έχει ταυτιστεί με το ηρωικό έπος του ’40.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης κατέθεσαν στεφάνι ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, ο ευπατρίδης και νεότερος βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου Ιάκωβος Τσούνης και ο πρόεδρος της Πνευματικής Εστίας Παπάγου, Αννίβας Σιατερλής.

Το «παρών» στην τελετή έδωσαν ο πρόεδρος της Αθηναϊκής Λέσχης, Κυριάκος Κουκουλομάτης, οι αντιδήμαρχοι Άννα -Μαρία Τσικρικώνη και Βασίλης Σιαμάνης, η πρόεδρος της Κοινότητας Παπάγου, Μαρία Δημάκου, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Λίλα Σουρανή, η αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Μάρω Πατσαρίση, καθώς και η επίτιμη αντιδήμαρχος Παπάγου Καίτη Φασούλη. Επίσης, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου – Χολαργού Χαράλαμπος Στάικος και Γιώργος Αυγερινός.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet