Ο Ηλ. Αποστολόπουλος παραβρέθηκε στον «1ο Περίπατο Ζωής»
Κοινωνία

Ο Ηλ. Αποστολόπουλος παραβρέθηκε στον «1ο Περίπατο Ζωής»

Ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία, έδωσε το «παρών» στον «1ο Περίπατο Ζωής» και έστειλε το δικό του μήνυμα στους ηλικιωμένους.

Ειδικότερα, ο κ. Αποστολόπουλος αναφέρει:

«Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία σήμερα και είχα τη χαρά να βρεθώ στον “1ο Περίπατο Ζωής”, μία νέα δράση του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής για τα μέλη του Προγράμματος Νοητικής και Σωματικής Ενδυνάμωσης, το οποίο υλοποιείται από το Υγειονομικό Τμήμα του ΔΟΚΜΕΠΑ, σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

»Για τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας η ευχή μου είναι να έχουν πάντα υγεία και να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή της ζωής τους. Εμείς, από την πλευρά μας, ας μην ξεχνάμε να τους δείχνουμε τον σεβασμό μας, ας περνάμε λίγο παραπάνω χρόνο μαζί τους, ας τους αφήνουμε να μας συμβουλεύουν και κυρίως ας τους δείχνουμε την αγάπη μας με κάθε τρόπο και κάθε στιγμή. Θερμά συγχαρητήρια για την πολύ ωραία δράση στην πρόεδρο του ΔΟΚΜΕΠΑ, Χρύσα Παρίση, στη διευθύντρια Αδαμαντία Μούσιου, στην προϊσταμένη του Υγειονομικού Τμήματος Σοφία Αργυροπούλου και σε όλο το προσωπικό του Οργανισμού».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet